This dedicated furnished corporate rental house is a single-level duplex-home with a semi-private yard, situated in a quiet location in an oak tree lined community. The house interior is decorated with a collection of antiques and prize finds from our interior designer.
Velg datoer for å se priser
Overnattingsstedets fasiliteter
Internett
Tilgjengelig i huset: wi-fi
Soverom
4 soverom
Bad
2 bad
Badekar
Dusj
Klesvask
Vaskemaskin
Komfort
Air conditioning
Kjæledyr
Ingen kjæledyr tillatt
Tilgjengelighetstilpasning
Røykfritt overnattingssted
Sikkerhetstiltak
Ingen info om karbonmonoksidalarm (verten har ikke oppgitt om det finnes noen karbonmonoksidalarm på overnattingsstedet, så det kan være lurt å ta med en selv)
Ingen info om røykvarsler (verten har ikke oppgitt om det finnes noen røykvarsler på overnattingsstedet)
Lignende overnattingssteder
4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 N fuller Pl
4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 N fuller Pl
Du får en e-post fra verten med instruksjoner for innsjekking og utsjekking
Kjæledyr
Kjæledyr er ikke tillatt
Barn og ekstrasenger
Barn er velkomne
Viktig informasjon
Viktig å vite
Dette overnattingsstedet forvaltes av en profesjonell vert, og overnattingsvirksomheten er knyttet til vedkommendes bransje, bedrift eller yrke.
Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler
Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kan være påkrevd ved innsjekking, i tilfelle det skulle oppstå uforutsette utgifter
Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt
Det er ikke tillatt å arrangere fester eller andre arrangementer på stedet
Verten har ikke oppgitt om det finnes noen karbonmonoksidalarm på overnattingsstedet, så det kan være lurt å ta med en selv
Verten har ikke oppgitt om det finnes noen røykvarsler på overnattingsstedet
Dette overnattingsstedet administreres gjennom vår samarbeidspartner Vrbo. Du får en e-post fra Vrbo med en link til en Vrbo-konto der du kan endre eller avbestille bestillingen din.
Om området
Baton Rouge, LA
Hva som finnes i nærheten
Mall of Louisiana - 6 min kjøring - 5.6 km
Our Lady of the Lake Children's Hospital - 8 min kjøring - 7.6 km
Perkins Rowe - 8 min kjøring - 7.6 km
Our Lady of the Lake Regional Medical Center - 8 min kjøring - 7.2 km
Louisiana statsuniversitet - 14 min kjøring - 13.7 km
Transport
Baton Rouge, Louisiana (BTR-Baton Rouge Metropolitan) - 23 min kjøring
Restauranter
The Chimes East - 12 min gange
Waffle House - 18 min gange
Wendy's - 2 min kjøring
Starbucks - 3 min kjøring
Sonic Drive-In - 10 min gange
Ofte stilte spørsmål
Er det tillatt med kjæledyr på 4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 SouthPark Rd. ?
Nei, kjæledyr er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
Når kan man sjekke inn på 4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 SouthPark Rd. ?
Innsjekkingen begynner kl. 15.00.
Når må man sjekke ut på 4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 SouthPark Rd. ?
Utsjekkingstidspunktet er kl. 11.00.
Hvor ligger 4 Bedroom 2 Bathroom Comfortable Furnished Home<br>4636 SouthPark Rd. ?
Denne ferieboligen ligger i Baton Rouge og 5 kilometer unna Rockstar Racing, Gateway 12 Shopping Center og Sherwood South kjøpesenter. Dessuten ligger Topgolf og Mall of Louisiana kun 10 kilometer unna.
Alle anmeldelser som vises er basert på ekte gjesteopplevelser. Kun reisende som har bestilt et opphold med oss, kan sende inn en anmeldelse. Vi verifiserer anmeldelser i henhold til retningslinjene våre og publiserer alle anmeldelser, både positive og negative.Mer informasjonÅpnes i et nytt vindu
Rangering på 10 − Utmerket. 1 av totalt 5 anmeldelser.
10 – Utmerket
1
Rangering på 8 − Bra. 1 av totalt 5 anmeldelser.
8 – Bra
1
Rangering på 6 − Grei. 1 av totalt 5 anmeldelser.
6 – Grei
1
Rangering på 4 − Dårlig. 0 av totalt 5 anmeldelser.
4 – Dårlig
0
Rangering på 2 − Forferdelig. 2 av totalt 5 anmeldelser.
2 – Forferdelig
2
6,8/10
Renhold
Anmeldelser
2/10 – Forferdelig
Jonathon P.
11. nov. 2024
Likte ikke: Renhold
Horrible place to stay
Don’t recommend staying here at all. When we arrived there was no street parking and you had to park in a yard. Beer bottles were everywhere. When we arrived all the neighbors were very loud. Once we walked in there were several issues inside. Bloody pillows in the closets, ceiling fans that were extremely loud, torn up furniture. We also noticed that they didn’t have any towels for us on our two night stay. I had to ask for the check in information which thankfully the owner responded sort of quickly. We didn’t end up staying here and stayed in a hotel instead due to all the issues of feeling unsafe and dirty.
Jonathon P.
Bodde her 2 netter i november 2024
8/10 – Bra
Brendan H.
14. okt. 2024
Likte: Renhold
Satisfied overall
Very clean spot, the neighbors were loud, but it was game day weekend so nothing that bothersome. Great stay overall! Check in was easy, comfortable place.
Brendan H.
Bodde her 2 netter i oktober 2024
2/10 – Forferdelig
Denise M.
24. okt. 2023
Likte ikke: Renhold
Did make it inside
The host never gave us check in instructions. He was rude, and made racial remarks. He left us without a place to stay and hotels were slim picking and prices escalated at the late hour due to family weekend at LSU.
Denise M.
Bodde her 2 netter i oktober 2023
10/10 – Utmerket
Victor S.
13. aug. 2023
Likte: Renhold
Good spot, close to where I needed to be
Stayed here for my LSU graduation ceremony. It was well located, clean and spacious. Plenty of space and a very responsive property owner.
Victor S.
Bodde her 2 netter i august 2023
6/10 – Grei
Trudy B.
25. apr. 2023
Likte: Renhold
Good for what we needed
The house was close to where we were staying. It has been redecorated in a pleasant fashion. My friends were in town for my son's rehearsal dinner and wedding, and the VRBO check in listed 3:00. The owner told me the previous guests had checked out late, so my guests were not able to check in for nearly an additional two hours, which have them very little time to get ready for the dinner. Other than that, the host was very responsive to communication.